Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Бурлеск

Рік:
Ор. назва:
Burlesque
Країна:
США
Режисер:
Стів Ентін
Тривалість:
01:58:58
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Чотири (мінімум!) чудові актриси - Крістіна Агіллера (юна Аль, що прибуває в Лос-Анджелесський клуб), Шерілін Саркісян, Шер, в ролі в'янучої зірки і господині клубу Тесс, Джуліанна Хаф (Джорджина) і Крістен Белл, що грає Аль, танцівницю Ніккі, - це сама по собі чудова рекомендація до перегляду кінокартини «Бурлеск». А якщо врахувати, що жінкам-зіркам таланово підіграють Стенлі Туччі та Жиганді (який буквально вирвав роль у «сутінкових» зірок Паттісона та Лотнера), та все це під музику Крістіана Бека та відмінну добірку танцювальних римів, то стає зрозуміло, що «Бурлеск» - мелодраматичний, комедійний мюзикл, який потрібно дивитися всім, хто цікавиться клубним життям, життям на сцені та таємницями «закулісної боротьби» у світі шоу.

«Бурлеск» - чудова розповідь про театральний світ, позбавлену жорсткості «Долини ляльок» або «Мулен руж». Так що, якщо ви хочете послухати чудову музику (напевно ви виявите, що частина пісень знайомі вам по радіо або телешоу), голос та гру висхідної зірки К. Агіллери, і віддаєте перевагу добрим казкам з легкими еротичними сценами соціальним препаруванням «світу шоу бізнесу» ( як у «Долині»), - ця добра та весела музична картина саме для вас! ©Kino4ua Бурлеск 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
[attachment=6311:burlesque-2010-bdrip-1080p-h_265-ukr_eng_mkv.torrent]
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?