Kino4ua.com
HD 720p
R

Слава

Рік:
Ор. назва:
Fame
Країна:
США
Режисер:
Алан Паркер
Актори:
Тривалість:
02:13:34
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Молодіжний фільм про студентів вищої школи мистецтв Нью-Йорка. Музика, танці, кохання, розбиті серця. Вони приміряють це життя на себе, розкриваючи усі грані свого таланту. Переживають невдачі, знову збирають уламки своїх душ у єдине ціле і, незважаючи ні на що, йдуть уперед, до омріяної слави. У школі три відділення – драма, музика та хореографія. На драматичному відділенні навчаються Монтгомері Мак-Нейл, сором'язливі Доріс Фінстерер і Ральф Гарсі, прийнятий після провалу на музичне та хореографічне відділення.
Клавішник Бруно Мартеллі мріє про кар'єру музиканта, хоча манера його гри шокує викладача, пана Шофорського. Ліза Монро прийнято на танцювальне відділення. Коко Ернандес має вибір, вона справила враження на всіх без винятку членів приймальної комісії. Її друг Лерой Джонсон прийшов за компанію, але своїм талантом затьмарив подругу.
Перші дні студентського життя приголомшили дітей безліччю інформації, не обійшлося і без казусів. Хлопці та дівчата дорослішають, розвивають свої таланти, оцінюючи багато ситуацій з позиції зрілих людей. ©Kino4ua Слава 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?