Kino4ua.com
HD 720p
R

Плоть і кістки

Рік:
Ор. назва:
Flesh and Bone
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Алік Сахаров, Адам Девідсон, Джошуа Марстон
Тривалість:
1 серія 60 хв.
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету серіалу «Плоть і кістки» знаходиться молода дівчина Клер, яка залишила рідну глушину, заради кар'єри балерини в мегаполісі. Після приїзду дівчині вдається пройти кастинг на місце у престижній балетній трупі. Однак усі її уявлення про новий світ високого мистецтва невдовзі руйнуються про суворі реалії цього бізнесу. За лаштунками розгортається справжній хаос: нескінченне суперництво, підступна брехня, наркотики та сексуальне насильство. Щоб вижити в цьому гламурному та порочному світі, потрібно пристосуватися, але чи готова головна героїня на такі жертви? ©Kino4ua Плоть і кістки 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
1 сезон
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?