Kino4ua.com
480p
PG-13

Танцюй до упаду

Рік:
Ор. назва:
Kickin' It Old Skool
Країна:
США
Режисер:
Харві Глейзер
Тривалість:
01:44:14
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Джастін Шумахер, незважаючи на свій юний вік, завжди вважався найкращим брейкдансером у рідній школі. Але одного разу, на черговому конкурсі талантів, він невдало приземляється і отримує серйозну травму голови, яка спричинила комусь. Прокинувшись після коми через двадцять років, хлопець виявляє, що дійсність, що його оточує, змінилася до невпізнанності: батьки збідніли і загрузли в боргах, брейкданс перестав бути таким популярним, а дівчина його мрії збирається вийти заміж. Дажстіну мимоволі доводиться пристосовуватися до нових умов. Незважаючи на те, що тепер йому вже 32 роки, Джастін, як і раніше, сповнений юнацького максималізму та впевненості у власних силах. Він наважується на відчайдушний вчинок – зібрати стару команду та підкорити своїми танцями весь світ, а заразом і серце коханої дівчини… ©Kino4ua Танцюй до упаду 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?