Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Королева слонів

Рік:
Ор. назва:
The Elephant Queen
Країна:
США, Кенія
Режисер:
Марк Дібл, Вікторія Стоун
Тривалість:
01:36:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UASpeedFilms
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Африка відкриває свої простори для слонихи ватажка Афіні, яка веде свою велику зграю в місця, де є вода і немає постійної посухи. Мужня тварина має величезні бивні і є старою прародичкою свого роду. Відбулася страшна посуха і ватажка веде плем'я у придатні для життя землі, де вони зможуть насолодитися водними ваннами та можливості вдосталь напитися.

Смерть чекає слонів та їх дитинчат у будь-який момент, але смілива особа продовжує вести підопічних під палючим сонцем і без жодної оази в окрузі. Серйозне випробування тільки для витривалих і сильних духом особин, але підштовхуючи своїх одноплемінників уперед, вона показує свою силу, щоб інші не падали духом.

Чотирьох ноги не сумують і вірять Афіні, адже розумна слониха обов'язково знайде місце, де буде можливість спокійно ростити дітей. Але шлях виявиться складним і сповнений небезпечних перешкод, яких просто не уникнути у вимушеній подорожі. Не здогадуючись про труднощі попереду, відважні герої фільму йдуть за вольовою керівницею. Віра та відданість персонажів дає впевненість лідерові рухатися і не здаватися перед життєвими випробуваннями. Чи зможе хоробрий героїня відшукати так необхідні землі з водою і врятувати життя всім своїм одноплемінникам? ©Kino4ua Королева слонів 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?