Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гарі Вайлд (Сезон 1)

Рік:
Ор. назва:
Harry Wild
Країна:
Ірландія
Режисер:
Роб Бурк, Ронан Бурк
Тривалість:
1 серія: ~ 50 хв. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Гаррієт «Гарі» Вайлд, звичайно, добре знайома з роботою поліції, адже її син Чарлі — старший детектив дублінської поліції. Тому вона не з чуток знає про те, як складно доводиться поліцейським, які захищають закон. Але є в цьому свої плюси. Дізнаючись від сина про його роботу, вона використовує це для своєї творчості.

Сама героїня серіалу «Гарі Вайлд» фактично знаходиться у світі книг, принаймні доти, доки колишній професор літератури не стає жертвою пограбування. Коли після цього вона вирішує відпочити з сім'єю, то розуміє, що одна зі справ Чарлі напрочуд схожа на п'єсу. Вона починає копатися в матеріалах і приходить до серії раптових та несподіваних для неї висновків.

На жаль, ніхто не цінує професіоналізму Гарі Вайлд. І ось вона разом із молодим грабіжником Фергусом береться за справу, щоб зловити злочинця — першу з багатьох справ для її майбутньої кар'єри. ©Kino4ua Гарі Вайлд (Сезон 1) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.2
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?