Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Королева змій (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Serpent Queen
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Інгрід Юнгерманн, Стейсі Пассон
Тривалість:
1 серія: ~ 50 хв. (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Шістнадцяте сторіччя. Цілеспрямоване дівчисько-підліток, яке рано втратило своїх батьків, якось було насильно вивезене з дому. Юну особу доставили до королівського палацу, де вона мала стати дружиною майбутнього монарха. З моменту першої зустрічі, Катерина буквально по вуха закохалася у свого симпатичного нареченого.

Невдовзі з'ясувалося, що юнак перебуває у зв'язку з дорослою жінкою. Мрії та надії на щасливе існування миттєво зруйнувалися, перетворивши красуню на безжалісну та владну королеву, яка по суті керувала державою протягом півстоліття. Шлях Медічі до свого піднесення був непростий. Вона ніколи не зважала на людські життя, коли справа стосувалася боротьби за владу. Доросла головна героїня, за допомогою жорстокості, зради та інтриг добивалася великого впливу, знищуючи своїх конкурентів. Тривалий період часу дружина Генріха Другого не могла народити спадкоємця чи спадкоємницю, проте, завдяки рішучості, розуму та хитромудрим маніпуляціям, вона змогла не тільки зберегти шлюб, а й стати правителькою, яка зуміла залишити яскравий слід в історії Французької держави. ©Kino4ua Королева змій (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?