Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вальгала: Сага про вікінга

Рік:
Ор. назва:
Valhalla Rising
Країна:
Данія, Велика Британія
Режисер:
Ніколас Віндінґ Рефн
Тривалість:
01:32:44
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії художнього фільму "Вальгалла: Сага про вікінга" відбуваються період похмурих часів зародження Християнства. Головний герой фільму одноокий воїн, що має величезну силу і непередбачуваність. Навколишній народ так боїться його, що воїна тримають у клітці, а випускають лише на прив'язі та нашийнику. Його використовують як убивцю, але одного разу одноокий воїн зумів втекти. На своєму шляху він зустрічає мандрівників, які прямують до Єрусалиму і приєднуються до них.

Пізніше мандрівники виявляються хрестоносцями, які ведуть війну за Святу Землю. Однак, густий туман застає мандрівників зненацька, вони губляться і замість Єрусалиму прибувають до незрозумілих земель, де їх атакують індіанці. У бою одноокий воїн показує свою силу і відвагу, а вижив він розуміє, що є єдиним, хто хоче вибратися з пекла і повернутися додому. ©Kino4ua Вальгала: Сага про вікінга 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?