Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гарний злодій

Рік:
Ор. назва:
The Good Thief
Країна:
Франція, Великобританія, Ірландія, Канада
Режисер:
Ніл Джордан
Тривалість:
01:48:57
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал
«Гарний злодій», заснований на «Бобе-прожигачі» Жан-П'єра Мельвіля, безсумнівно, один із них. Версія Ніла Джордана досить точно повторює оригінальний сюжет, але через іншу епоху фільм виглядає не калькою, а рідкісним для початку нульовим фільмом-пограбуванням, який не прагне здивувати глядача ні заплутаною схемою пограбування, ні саспенсом під час його виконання. Власне, гроші, мета пограбування, не особливо цікавлять головного героя, досвідченого злодія та афериста Боба (одна з найкращих ролей Ніка Нолті) — він планує пограбувати казино, щоб згадати про азарт і допомогти Ганні та своєму протежу, Паоло, вибратися з вулиць і стати вільними. Однак остання справа виявиться найважчою і найтрагічнішою в кар'єрі Боба. ©Kino4ua Гарний злодій 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?