Kino4ua.com
HD 720p
R

Відхідна молитва

Рік:
Ор. назва:
A Prayer for the Dying
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Майк Годжес
Тривалість:
01:47:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету – холоднокровний вбивця та фанатичний активіст Ірландської Республіканської Армії Мартін Феллон, який став мимовільним винуватцем випадкової трагічної загибелі дітей, вирішує змінити своє життя та втекти якнайдалі від колишніх «братів зі зброї». Але криваве минуле не поспішає його відпускати, адже для втечі йому потрібен новий паспорт, допомогти з отриманням якого викликається якийсь кримінальний бос, який як оплату просить усунути одну людину. Феллон, який твердо вирішив «зав'язати» зі своїм ремеслом після останнього прохання мафіозі, усуває жертву, проте робить це на очах у свідка. Так він починає свій шлях до викуплення, залишаючи в живих священика, очевидця того, що сталося, і пізніше приходячи до нього на сповідь, пов'язуючи служителя церкви неможливістю розголошення таємниць сповіді про скоєне вбивство. Проте не тільки Мартіну відомо про свідка, його грізний злочинний наймач незабаром наказує ліквідувати всіх замішаних в усуненні конкурента, щоб замінити сліди. ©Kino4ua Відхідна молитва 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?