Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Маревокрай

Рік:
Ор. назва:
Slumberland
Країна:
США
Режисер:
Френсіс Лоуренс
Тривалість:
02:00:35
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Часто люди мріють про те, чого не може бути. Наприклад, поговорити з покійною людиною, яку ти вкрай любив, або потрапити до країни, де всі будуть тобі раді. Однак, якщо добре подумати, це можливо. Для того, щоб поринути у світ, де майже ніщо не може потривожити, варто лише взяти гарну книгу або запустити фільм. Ці дві речі зможуть перемістити в зовсім інший всесвіт, такий несхожий на навколишнє життя. Проте деяким вдається побувати за межами світу. Наприклад, героїня фентезійного фільму під назвою «Країна снів». Звучить дуже цікаво. Отже, маленьке дівчисько на ім'я Немо знаходить дивний і незвичайний предмет – карту. Здавалося б, що таке? Ну, аркуш паперу з кресленням місцевості. Однак ця таємнича річ переносить зовсім ще юну леді в країну снів. Дівчинка розуміє, що тут можуть здійснитися як найбільші страхи, так і найбажаніші мрії. Немо сподівається, що країна знову допоможе їй знайти померлого батька і знову побачитися з ним. Чи вдасться у малюка знайти свого улюбленого тата? ©Kino4ua Маревокрай 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?