Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Розповідь служниці

Рік:
Ор. назва:
The Handmaid's Tale
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Фолькер Шльондорф
Тривалість:
01:48:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У Республіці Гілеад панує напівфашистський режим. На кожному кроці військові патрулі. Люди в офіцерській формі — найбажаніші гості у респектабельних будинках та найбажаніші клієнти у всіх державних та інших закладах. Дружини людей в офіцерській формі - найбільш манірні дами в суспільстві. У них у всіх суцільні достоїнства і лише одна прикра недолік: вони не народжують дітей. Вони під постійним наглядом живуть у спеціальному приміщенні, що охороняється, поки проходять курс підготовки, після чого стають коханками людей в офіцерській формі. ©Kino4ua Розповідь служниці 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?