Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Божий Жнець / Божественна лють

Рік:
Ор. назва:
The Divine Fury
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Кім Джу Хван
Тривалість:
02:08:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Project U&A Lines, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Для дитини дуже важливо рости у повній сім'ї, оточеній турботою та любов'ю батьків. Саме так складалося дитинство хлопчика Ен-Ху. Його щирий і добрий, чесний і справедливий батько міг стати для нього центром всесвіту. Але якось, виконуючи службове завдання, він гине, залишаючи хлопчика зовсім одного. Головному герою фільму «Божий жнець» нелегко далася втрата близької людини. Після цього випадку хлопець живе у цілковитій впевненості, що на нього було накладено жахливе прокляття. Тепер він розуміє, що нікому не можна довіряти і слід завжди залишатися пильним. Незабаром він вирішив навчитися самообороні та подався до бойових мистецтв – бої без правил MMA. У юнака чудово виходить, і незабаром він починає вигравати поєдинки один за одним, не залишаючи суперникам ніяких шансів. Герой упевнений, що в майбутньому зможе досягти набагато більшого, але раптово на його тілі починають з'являтися дивні плями, що нагадують стигмати. Не розуміючи, що з ним походить і звідки вони могли з'явитися, спортсмен звертається за допомогою до місцевого священика, який володіє особливими навичками. У майбутньому їм доведеться разом розібратися в потойбічних силах, які переслідують Ен-Ху. ©Kino4ua Божий Жнець / Божественна лють 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?