Kino4ua.com
PG

Товстун на ринзі

Рік:
Ор. назва:
Here Comes the Boom
Країна:
США
Режисер:
Френк Корачі
Тривалість:
01:44:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Скромний бюджет школи зрізається ще більше, і під скорочення потрапляє добродушний товстун - вчитель музики. Але 42-річний Кейт Восс не падає духом, а відновлює інтерес до життя. Щоб підвищити самооцінку і стати в очах симпатичною медсестри Белли, якщо не суперменом, то героєм, він вплутується в бої без правил. Але спочатку Кейт на ринзі виконує роль спаринг-груші. Колеги вважають, що "музикантові" незабаром виб'ють залишки мізків. Але Восс наполегливо тренується і починає творити неможливе. Тренер голландець допомагає йому, а улюблена надихає на несподівані подвиги. Він вже не посміховисько серед бійців, а кандидат на перемогу в будь-якому поєдинку.

Безжурний товстун поставив мету: стати крутим хлопцем. На шляху до визнання нашого героя довелося набити собі і суперникам чимало гуль і синців. Співпереживання головному герою нагородить в кінцівці вельми позитивним настроєм! ©Kino4ua Товстун на ринзі 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?