Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Люди-кішки

Рік:
Ор. назва:
Cat People
Країна:
США
Режисер:
Пол Шредер
Тривалість:
01:58:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У далекі часи чоловіки племені приносили дівчат на поталу диким кішкам – леопардам. Завдяки цим жертвопринесенням з'явилися люди-кішки. Що стосується зовнішнього вигляду, то він нічим не відрізняється від звичайної людської подоби, але іноді люди-кішки перетворюються на тварин, які прагнуть крові. Сестра та брат, батьки яких загинули за загадкових обставин, після довгої розлуки зустрічаються у Нью-Йорку. Через нестачу грошей дівчина змушена влаштуватися на роботу до найближчого зоопарку. Працюючи там, вона дізнається, що у місті з'явився леопард-вбивця. ©Kino4ua Люди-кішки 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?