Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ґлорія

Рік:
Ор. назва:
Gloria
Країна:
США, Німеччина, Румунія
Режисер:
Сідні Люмет
Тривалість:
01:47:51
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Три роки тому, погодившись прикрити свого мерзенного хлопця-гангстера на ім'я Кевін за велику винагороду, Глорія, яка зневірилася, опинилася в тюремному ув'язненні. Вийшовши на волю, героїня вирушає до Нью-Йорка, щоб забрати обіцяні їй гроші, а потім розпочати нове життя. Коли Глорія прибуває в гангстерське лігво Кевіна та його банди, вона несподівано виявляє зляканого маленького хлопчика Нікі, сім'я якого була жорстоко вбита. Не бажаючи залишати хлопця на самоті, Глорія вирішує тимчасово стати опікуном Нікі, який має складний характер. ©Kino4ua Ґлорія 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?