Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Барва пурпурова

Рік:
Ор. назва:
The Color Purple
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберг
Тривалість:
02:33:46
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Події фільму відбуваються на початку 20 століття на півдні Сполучених штатів. Тут панують старі традиції, де чоловік є центром світу, а жінка є нікчемністю. У жінки немає права голосу і розпоряджатися її життям може батько чи чоловік, як тим заманеться. Головна героїня Силія – проста дівчина. З самого дитинства вона піддається найжорстокішому поводженню з боку батька. Бідна Силія навіть народила від нього дитину у свої чотирнадцять років, яку цей тиран відвіз у невідомому напрямку. У Силії є сестра на ім'я Нетті. Її збираються віддати заміж за загадкову людину, яка приїхала до їхнього дому з такою пропозицією. Але батько вирішує все по-своєму і видає заміж Силію. У Силії з'явився шанс на найкраще життя. Водночас новоспечені наречена та наречений вирушають до Африки. Однак чоловік Силії виявився таким самим тираном і бідна жінка продовжує терпіти знущання. Нетті дала обіцянку, що писатиме сестрі щодня за листом. ©Kino4ua Барва пурпурова 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?