Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Скрудж: Різдвяна пісня

Рік:
Ор. назва:
Scrooge: A Christmas Carol
Країна:
США, Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Стівен Доннеллі
Тривалість:
01:41:29
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультфільм «Скрудж: Різдвяна пісня» про самозакоханого чоловіка, який ненавидить весь світ, який зовсім не виносить зимові свята. Він вважає за краще проводити більшу частину часу на самоті. Скнара лише мовчки спостерігає за гірляндами, що світяться і поспішають за подарунками для близьких городянами. Він ніколи не мав справжньої родини. У дитинстві Ебенезера покинув батько, якого маленький хлопчик вважав єдиною рідною людиною. З того часу кохання стало йому чужим. На перше місце Ебенезер ставить гроші. Заради них він міг піти на все. Ночами чоловіка мучать моторошні кошмари. Він чує слова працівників та плач їхніх рідних, які не знають імені того, хто стоїть за трагедією. На свято до Ебенезер є духи Різдва, здатні допомогти йому змінити майбутнє. ©Kino4ua Скрудж: Різдвяна пісня 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?