Kino4ua.com
480p
PG

Захисники справедливості

Рік:
Ор. назва:
Ultimate Avengers
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Курт Ґеда, Стівен І Ґордон, Боб Річардсон
Тривалість:
01:11:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Російською - Оригінал
Наприкінці Другої Світової війни молодий військовий на ім'я Стів Роджерс став частиною експерименту, завдяки якому США сподівалися придушити останні осередки опору нацистів на другому фронті. Результатом експерименту став надлюдина, «Капітан Америка», що залишився Стівом Роджерсом лише у повсякденному житті.
Але на першому ж завданні, атакуючи секретний бункер фашистів, Роджерс віч-на-віч стикається з таємничим генералом Кляйзером — невразливим мутантом, який став на чолі загону чудовиськ. Ціною свого життя Роджерсу вдається знешкодити Кляйзера, але він безслідно зникає, і його вважають загиблим. Через 60 років науковий відділ Пентагону, проводячи дослідження у льодах Антарктики, випадково знаходить людину, яка вмерзла у величезну крижину.
Незабаром з'ясовується, що ця людина не хто інший, як Стів Роджерс. Надлюдські здібності допомогли йому вижити, і тепер «Капітан Америка» має очолити цілий загін супергероїв, щоб протистояти генералу Кляйзеру, який встиг набратися сил, і тепер прагне захопити одну з центральних військових баз. ©Kino4ua Захисники справедливості 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?