Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Хоробрик - пернатий спецзагін

Рік:
Ор. назва:
Valiant
Країна:
Велика Британія
Категорія:
Режисер:
Гері Чепмен
Тривалість:
01:15:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Воля
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Події мультфільму відбуваються під час Другої світової війни. Вибрані голуби, які є спеціальними агентами Королівської Голубиної Служби, проходять спеціальну підготовку на надсекретній базі неподалік Лондона. Бійців готують до секретної місії, в якій їм доведеться зіткнутися з нещадними яструбами на чолі з генералом Фон Когтем.
Три відважні голуби-аси не повернулися з останнього завдання. Двоє з них були жорстоко вбиті, а їхнього командира Меркурі схопили Фон Когтем. Бажаючи поповнити ряди, що порідшали після сутички з ворогом, командир ескадрильї Гатсі вирішує оголосити набір новобранців.
Юний голуб Веліант з дитинства мріє зробити великий подвиг і стати справжнім героєм. Дізнавшись про відкриття набору до Королівської Голубиної Служби, наш герой одразу ж вирушає туди, щоб записатися до лав новобранців. Він отримує призначення в сформовану з бійців, що недавно надійшли, групу «F», куди крім нього входять голуб-смердючка Багсі, два брати Силач і Ловкач, а також голуб-аристократ Тадеус. Не встигнувши до кінця пройти курс молодого бійця, новобранці отримують надсекретне завдання – отримати неймовірно важливий документ у французького опору та доставити його британському командуванню. Вирушивши на завдання, наші герої навіть не здогадувалися, що від їхньої місії залежало відкриття Другого Фронту. ©Kino4ua Хоробрик - пернатий спецзагін 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?