Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Доберман

Рік:
Ор. назва:
Dobermann
Країна:
Франція
Режисер:
Ян Конен
Тривалість:
01:43:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | КІТ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету кримінального бойовика «Доберман» протистояння поліцейського комісара Крістіні та зухвалого, жорстокого злочинця Яна Лепентрека. Разом зі своєю глухою подругою Наталі та кількома членами банди, Ян безжально грабує банки, тероризуючи та тримаючи в страху весь Париж. У кримінальному світі його більше знають на прізвисько Доберман. З раннього дитинства він тримає в руках зброю, а його улюблений пістолет «Магнум» завжди напоготові.

Доберман уславився нахабним, самовпевненим і дуже жорстоким злочинцем, який не шкодує і не шкодує нікого. Лише глуха подруга Наталі — не менш ексцентрична особа, важлива для нього. За бандою та її ватажком веде полювання комісар-садист Крістіні, який спить і бачить, як упіймає Добермана. Він так сильно одержимий упійманням злочинця, що відкрито порушує закон. Попереду найжорстокіший бій двох заклятих ворогів, хто виживе? ©Kino4ua Доберман 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?