Kino4ua.com
HD 720p
R

Помста на колесах

Рік:
Ор. назва:
Rolling Vengeance
Країна:
Канада
Режисер:
Стівен Хілліард Штерн
Тривалість:
01:31:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал
Невелике провінційне американське містечко тримає в страху місцевий бізнесмен Дойл разом зі своїми синами. Дойл займається вантажоперевезеннями і є монополістом у цій сфері по всій окрузі. Водії-дальнобійники, які конфліктують із ним, не можуть розраховувати на те, щоб прогодувати свої сім'ї. Черговим таким ізгоєм стає батько хлопця Джої на прізвище Россо. Але коли наші герої б'ють у барі синів Дойла, той присягається помститися. Не відкладаючи справу в довгу шухляду, сини Дойла збивають вантажівку старшого Россо з траси, і чоловік гине. Поліція вважає це нещасним випадком, але Джої розуміє, хто стоїть за смертю батька. Хлопець вигадує неймовірно витончену та криваву помсту. ©Kino4ua Помста на колесах 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?