Kino4ua.com
HD 720p
R

Даргемський бик

Рік:
Ор. назва:
Bull Durham
Країна:
США
Режисер:
Рон Шелтон
Тривалість:
01:48:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм 1988 року Дархемські бики (Bull Durham), з Кевіном Костнером у головній ролі, розповідає про любовний трикутник в одній бейсбольній команді. Для молодого та талановитого гравця на ім'я Еббі тренер запрошує наставника. І не когось, а досвідченого Креша Дейвіса. З юного обдарування саме він має зробити справжню зірку. Дівчина на ім'я Енні є фанаткою команди та її своєрідне захоплення – гравці, з якими вона крутить романи. У результаті її інтересу потрапляють і Креш, і Эбби. За перипетіями подій усередині любовного трикутника належить спостерігати глядачеві: і мелодраматичні, і часом комічні. ©Kino4ua Даргемський бик 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?