Kino4ua.com
480p
NC-17

Турецькі фрукти / Турецькі насолоди

Рік:
Ор. назва:
Turkish Delight / Turks fruit
Країна:
Нідерланди
Режисер:
Пол Верговен
Тривалість:
01:43:37
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | СтарМайстер
Незабаром головні герої грають весілля, незважаючи на невдоволення матері Ольги — норовливої жінки, яка вважає, що Ерік занадто богемний і не зможе стати хорошим чоловіком для її дочки. Вона виявляється права, і незабаром зайва ревнощі молодого чоловіка призводить до розлучення. Ось тільки після розлучення, незважаючи на популярність у дівчат, Ерік ніяк не може забути Ольгу, а згодом колишнє подружжя знову зустрічається, але зустріч затьмарюється неприємними обставинами. ©Kino4ua Турецькі фрукти / Турецькі насолоди 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
21+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?