Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Емансипація / Визволення

Рік:
Ор. назва:
Emancipation
Країна:
США
Режисер:
Антуан Фукуа
Тривалість:
02:12:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
1860-ті роки, штат Луїзіана. Віруючий раб Пітер змушений попрощатися із дружиною та чотирма дітьми, адже його забирають на будівництво залізниці. З обіцянками обов'язково повернутися до рідних, чоловік приєднується до сотень нещасних, які мають терпіти звірячі знущання та беззаперечно підкорятися жорстоким наглядачам.

Якось головний герой краєм вуха чує, що Авраам Лінкольн вже видав Прокламацію про звільнення рабів. Тепер Пітер виношує надію на визволення, але спочатку має якось утекти від нинішніх кривдників і дістатися міста Батон-Руж, де вже розмістилася армія Союзу. Так розгорнеться його безкомпромісна боротьба не лише за свободу та шанс побачитися з сім'єю, а й за власне життя ©Kino4ua Емансипація / Визволення 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?