Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Людина-бензопила (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Chainsaw Man
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Накаяма Рю
Тривалість:
1 серія: ≈25:00 (цілком серій: 12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Gwean&Maslinka, FanVoxUA, Amanogawa, Lifecycle, Dzuski, Unimay, HATOSHI, Flame Studio
Переклад:
Російською - Оригінал
Дендзі доводиться повністю змінити своє життя, щоб відпрацювати непомірні борги батька. Він стає підручним якудзи у нелегкій справі знищення демонів. На другий план відійшли не лише сон та відпочинок, а й спілкування з коханою дівчиною. Тільки диявольський вихованець-помічник Почита вносить трохи різноманітності до низки кривавих буднів.

Тепер у Дендзі лише одна мета – гроші, тільки в них він бачить шанс на визволення. Бажаючи швидше отримати прибуток, хлопець забуває про обережність і в одній із сутичок гине. Вірний Почіто рятує господаря, злившись з ним і давши здатність часткового перетворення на бензопилу.

Дендзі, що переродився, продовжує трощити ворогів ліворуч і праворуч, чим привертає увагу Бюро громадської безпеки. Тепер замість якудзи йому доводиться виконувати доручення уряду. У цьому він бачить можливість повернення до нормального життя, тому, не боячись, виступає проти наймогутніших супротивників. Але чи варто так завзято скорочувати кількість демонів? Чи не накличе Дендзі ще більших бід? ©Kino4ua Людина-бензопила (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.5
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?