Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Молода кров

Рік:
Ор. назва:
Youngblood
Країна:
США
Режисер:
Пітер Маркл
Тривалість:
01:49:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дін Янгблад - 17-річний хлопець, який живе на фермі з батьком та старшим братом. З 6 років його заповітна мрія стати зіркою професійного хокею. Якось йому випадає такий шанс — його звуть у команду Hamilton Mustangs, звідки є реальний шанс потрапити до НХЛ. Спочатку наївного провінціалу чекають усілякі несподіванки як у спорті, і у житті. Вже за тиждень Діна затаскує в ліжко його далеко не юна домогосподарка міс Макгілл. Тренер та нові партнери їм незадоволені. Нарешті він зустрічає дівчину свою мрії - очувату красуню Джессі, але і тут присутня незручний момент - вона єдина і улюблена дочка тренера. Джессі і сама побоюється батьківського гніву, але вона до Янгбладу переважує. Одного разу вона приходить до нього в гості і вони кохаються на підлозі.

Але світ спорту виявляється надто жорстоким для сімнадцятирічного молодика. Дін не витримує напруги та вирішує повернутися до сім'ї. Він майже впевнений, що місце у великому хокеї для нього остаточно втрачено. ©Kino4ua Молода кров 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?