Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ламборґіні: людина легенда / Lamborghini: Людина, що стоїть за легендою

Рік:
Ор. назва:
Lamborghini: The Man Behind the Legend
Країна:
Італія, США
Режисер:
Роберт Мореско
Тривалість:
01:36:36
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Російською - Оригінал
Біографічний драматичний фільм «Ламборгіні: Людина-легенда» розповість історію створення найкрасивішої, найдорожчої та унікальної спортивної машини. Це був зухвалий проект у світі стартапу, і він виявиться згодом успішним, хоча спочатку було зроблено чимало помилок, спроб. Молодий Ферруччо Ламборгіні не збирається стати таким, як його батько - простий фермер. Так, чоловік робить трактори, з першого погляду може зрозуміти, в чому несправність. Свої знання та вміння батько передав Ферруччо, а той вирішив замислитися над створенням легендарної машини.

Переїзд у місто спочатку не складається, хлопцеві непросто звикнути до інших умов проживання. З першого разу не виходить і створити машину мрії, зате виходить сконструювати потужний трактор. Пізніше він повторить спробу, надихнувшись шедевром Енцо Феррарі. Пізніше він перейде на виробництво статусних автомобілів, але шлях до цього буде тернистим, наповненим численними труднощами та перешкодами. Він і сам не пояснить принципу роботи розуму генія, але свої винаходи вважає воістину геніальними, що доведено часом. ©Kino4ua Ламборґіні: людина легенда / Lamborghini: Людина, що стоїть за легендою 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?