Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Червона черепаха

Рік:
Ор. назва:
The Red Turtle
Країна:
Японія, Франція, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Міхаель Дюдок де Віт
Актори:
Тривалість:
01:20:50
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету чоловік, який опинився на безлюдному острові. Щоб втекти, він збудував пліт, але червона черепаха всіма силами заважає йому залишити острів. Відчуваючи злість і розпач, чоловік залишає її лежати на березі перевернутої. Здається, що вона померла, проте через кілька ночей вона таємниче звертається до молодої дівчини. Вони починають жити на острові вдвох, ведучи примітивний побут, а незабаром у них з'являється син. Дитина вже стає підлітком, коли на острів приходить цунамі, що знищує прибережні бамбукові гаї. Після шторму юнак шукає своїх батьків, але знаходить лише поранену матір. Батька забрало в море, але синові вдається його врятувати. Сім'я возз'єднується та продовжує жити на острові.

Єдиним предметом, що нагадує про цивілізацію, є скляна пляшка, викинута на берег хвилями. Подорослішавши, юнак вирішує залишити острів уплавь, разом із черепахами. Батьки відпускають його. Показується їхня старість на острові, потім смерть головного героя, що настає уві сні. Жінка знову перетворюється на велику червону черепаху та спливає. ©Kino4ua Червона черепаха 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?