Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Робінзон Крузо: Дуже заселений острів

Рік:
Ор. назва:
The Wild Life
Країна:
Бельгія, Франція
Категорія:
Режисер:
Бен Стассен, Вінсент Кестелут
Тривалість:
01:30:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+Kids
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Багато хто з нас знає захоплюючий роман про Робінзона Крузо, який, переживши жахливу аварію корабля, опинився на безлюдному острові, де поодинці довгий час боровся за виживання. А якщо він був не зовсім самотній насправді?
Діставшись до берега, Крузо відразу привернув увагу кумедного папуги на ім'я Вівторок, який відразу повідомив іншим звіряткам, що на острові з'явилася незрозуміла істота, що пересувається на двох ногах. Прийнявши його за морське чудовисько, що виповзло на берег, друзі вирішують прогнати чудовисько назад у воду, але зробивши непроханому гостю «теплий» прийом, агресивно налаштовані звірятка, бачачи, що істота виявилася абсолютно невинною і досить незграбною, змінюють гнів на милість і вирішують йому допомогти. Допомагаючи незнайомій істоті, папуга Вівторок та його приятелі з кожним днем все ближче знайомляться з незнайомим звіром, який називається людиною, і незабаром вони стають справжніми друзями. Їхнє безтурботне і веселе життя раптово переривається зграєю диких кішок, які бажають встановити контроль над островом, а заразом і непогано підкріпитися. І тепер нашим друзям доведеться постаратися, щоб захистити свій райський куточок. ©Kino4ua Робінзон Крузо: Дуже заселений острів 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?