Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сходження в тіні (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Eminence in Shadow / Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute!
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Наканіші Казуя
Тривалість:
1 серія: 23:45 (цілком серій: 1-13 із 20)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA, DZUSKI+InariDuB, Кіото
Ким ви хотіли стати у дитинстві? Відомим футболістом? Супергероєм? Чи, можливо, співаком, який збирає величезний натовп на концертах? Все це не про нашого головного героя Сіда, адже він завжди захоплювався людьми з лаштунків, тими, хто майже не робить ніяких дій відкрито, а з'являється лише в найвідповідальніший момент і, зробивши справу, безслідно зникає.

У нашому світі таке важко провернути, адже що не роби, а проти атомної бомби не попреш. І ось, роздумуючи про способи відображення ядерної зброї голими руками, наш герой приходить до висновку, що без магії ніяк. Зручно вийшло, адже незабаром після цього хлопець зустрів горезвісну вантажівку, яка і відправила її на той світ, а якщо бути точніше, то у світ, сповнений мечів, магії та інших принад фентезі-всесвітів. Вже тепер у Сіда не буде перешкод на шляху до становлення найбільшим правителем із тіні. ©Kino4ua Сходження в тіні (1, 2 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.9
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?