Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Синя в'язниця (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Blue Lock
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ватанабе Тецуакі
Тривалість:
1 серія: 23:45 (цілком серій: 1-12 із 24)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA, Сокира, HATOSHI
Переклад:
Російською - Оригінал
Усвідомивши жалюгідний стан японського футболу, національна асоціація вирішується на відчайдушний крок і наймає Дзімпаті Его. Тепер на плечах цього загадкового та ексцентричного тренера лежить непідйомна відповідальність – привести Японію до перемоги на чемпіонаті світу з футболу. Вважаючи, що запорука завоювання виграшу — це агресивний нападник, Дзімпаті організовує спеціальний табір «Синю в'язницю», де збирає триста талановитих страйкерів з усіх середніх шкіл Японії. Тут, в умовах жорсткої конкуренції та безжального протистояння, учні змагатимуться між собою за право увійти до національної збірної. Ставки високі. Місце в команді тільки одне, і буде лише один-єдиний фіналіст, а тим, хто програє, буде заборонено професійно займатися футболом.

Серед інших «щасливчиків» учасником цього екстремального проекту стає Йоїті Ісагі, який завалив шанс команди брати участь у національному турнірі. У вирішальний момент замість того, щоб спробувати забити гол самостійно, Єїті зробив пас партнеру, удар якого пройшов повз ворота. Мучимий питанням «а що, якби...», Еїті хапається за можливість, що надалася, і вступає в проект. На що готовий піти Йоїті, щоб розвіяти свої сумніви і стати тим найбільшим у світі нападником, який приведе Японію до слави? ©Kino4ua Синя в'язниця (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?