Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Я лиходійка, що приборкала фінального боса (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
I'm the Villainess, So I'm Taming the Final Boss
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Куміко Хабара
Тривалість:
1 серія: 0:23:00 (цілком серій: 4 із хх)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Кіото
Переклад:
Російською - Оригінал
Щоб хоч трохи скрасити останні дні свого життя, смертельно хвора дівчина поринула у нові для себе отоме-ігри. Вона й уявити не могла, що це захоплення зможе так сильно її затягнути. Проводячи за різними іграми весь час, вона навіть не помітила, як раптово перемістилася прямо зі своєї палати до однієї з них. Попри запропоновані канони жанру, дівчина стала не головною героїнею сюжету, а антагоністкою Айлін Лорен д'Отріш.

По початковій історії гри, принц на ім'я Седрік Жанн Ельмір, друг дитинства, а також її наречений, на бенкеті на честь закінчення семестру навчання в академії для знаті оголосить про скасування їх з Айлін заручин. Більше того, він публічно принизить її, зізнавшись у любові до канонічної головної героїні Лілії Рейнворт.

Повністю усвідомлюючи своє тяжке становище, нова Айлін прагне змінити долю. Вона збирається піти на відчайдушні заходи, а саме здобути перемогу над фінальним босом гри, адже тільки цей шах може дати їй шанс на радісне та спокійне життя. Цим головним босом є зведений брат принца – Клод Жанн Ельмір, який відоміший під псевдонімом Король Демонов. Грамотно все зваживши, для досягнення своєї мети Айлін збирається закохати його в себе. ©Kino4ua Я лиходійка, що приборкала фінального боса (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?