Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Зелений ліхтар: Бережись моєї сили

Рік:
Ор. назва:
Green Lantern: Beware My Power
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джефф Ваместер
Тривалість:
01:27:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Багато століть тому Стражі Всесвіту створили організацію «Корпус Зелених Ліхтарів» для захисту галактики. Її членами були обрані істоти з усього всесвіту, які мали високий інтелект, силу волі і безстрашність. Вони отримували кільця сили, що заряджаються від силової батареї; після смерті носія вибирається наступник.

На Танагарі після кривавої танагаріансько-ранніанської війни було укладено перемир'я для проведення спільного проекту з будівництва мосту між планетами рас. Під час випробувань Зета-Промінь Синестро, що відвернувся від Зелених Ліхтарів, проник у командний центр і саботував експеримент. Зелений Ліхтар Хел Джордан, якому було доручено стежити за проектом, не зміг зупинити промінь, який телепортував Танагар до Ранну, вбивши багатьох танагаріанців та викликавши нову війну. Синестро здолав пораненого Джордана, але той встиг випустити своє кільце сили. Потім Синестро заразив Джордана паразитом Паралаксом і підпорядкував Зеленого Ліхтаря собі. Однак паразит тільки зробив Джордана більш могутнім, і він поневолив Синестро. ©Kino4ua Зелений ліхтар: Бережись моєї сили 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?