Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

B: Початок

Рік:
Ор. назва:
B: The Beginning
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Йошікі Ямакава
Тривалість:
1 серія: ~ 24:00 (цілком серій: 12)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | AniUA
Переклад:
Російською - Оригінал
У майбутньому технологічний прогрес та наука, безумовно, не зупинилися на одному місці. Люди отримали змогу зробити справжню штучну революцію. Вчені розгорнули експеримент, у ході якого має виникнути новий людський вигляд. Мета незвичайного досвіду – збереження спокою та життя на всій планеті. Коли грандіозний проект наближався до логічного фіналу, могутня злочинна організація викрала отримані результати. Після непередбаченого інциденту минуло вісім років. Сюжетна лінія розгортається довкола спеціальної команди, яка займається розслідуваннями.

Кіт Флік – талановитий і неймовірно популярний слідчий, який є справжнім майстром своєї справи. Кіллер Бі - видатна особа кримінальної області. Цей спритний злочинець багато років утримує в страху міських жителів. Правоохоронець давно займається справою, пов'язаною із Фліком. Якось йому вдається натрапити на загадковий факт викрадення. Досвідчений правоохоронець здогадується, що його противник і подія з минулого якось пов'язані. ©Kino4ua B: Початок 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?