Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ніч у дитсадочку

Рік:
Ор. назва:
A Night at the Kindergarten
Країна:
Польща
Режисер:
Рафал Скальскі
Тривалість:
01:37:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Польська - Оригінал, Субтитри (forced, full, SDH)
Переклад:
Російською - Оригінал
Оскільки негатив передається дітям і псує їхній природний лексикон, закладений у зародку. Припустимо, ця людина отець Тутуса. Потрібно терміново позбутися дитини, інакше він когось покалічить або того гірше. Вона збирається вигнати його з дитячого розплідника, за те, що він дрібний хуліган, говорить погано про Польщу, змусив Розу грати в ляльки голяка і давав дітям-вегетаріанцям м'ясо, яке їм протипоказане за релігійними мірками. Нехай почнеться вертеп і все до біса полетить на місяць. Коли народжуєш дитину і раптово весь твій світ вибухає.

Розповідь піде про звичайнісіньку, на перший погляд, дитину. І ця історія станеться на Різдво. Сумувати не варто в жодному разі. Якщо так боялися веселитися з Тодеушем, то дуже багато втратили. У нічний час доби тут збираються батьки малюків, щоб з'ясувати стосунки, і в якийсь момент ситуація, що розпалилася до краю, повністю виходить з-під контролю і все перетворюється на повний апокаліпсис, де ніхто не застрахований від можливого травматизму. ©Kino4ua Ніч у дитсадочку 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?