Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG-13

Ідеальний орендар (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kusursuz Kiraci
Країна:
Туреччина
Режисер:
Юсуф Пирхасан
Тривалість:
01:45:00 серія
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production / CC
Турецький серіал «Ідеальний орендар» (Kusursuz Kiraci) розповідає історію та життєдіяльність молодої дівчини на ім'я Мона, яка вже чималий час працює журналісткою в онлайн-газеті. За своєю сутністю вона є самовпевненою особою, яка вже з ранніх років звикла вирішувати всі питання самостійно. Адже, зважаючи на ряд обставин, вона виросла в сирітському притулку, перебуваючи в стінах якого їй довелося подорослішати раніше за певний час. Тепер дівчина робить все, щоб зуміти досягти значних успіхів на професійній ниві. Загалом Мона непогано справляється зі своєю роботою, щоправда, отримуючи за це далеко не найщедрішу зарплату. На виручені гроші їй лише абияк вдається зводити кінці з кінцями. Якось дівчина примудряється посваритися з власником квартири, яку орендує. У результаті останній видворює журналістку. І тепер Моне, як ніколи, потрібна допомога, щоб оперативно вирішити питання з орендою житла. На щастя, у цій скрутній ситуації їй простягає руку допомоги Якуп, який є талановитим фоторепортером. Завдяки йому, незабаром Мона орендує квартиру в його багатоквартирному будинку, при цьому поки не здогадуючись про те, які загадкові явища відбуваються в цьому місці!? ©Kino4ua Ідеальний орендар (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?