Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Літня пора / Відгомін літньої пори (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Summer Time Rendering
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Аюму Ватанабе
Тривалість:
1 серія: 24 хв (цілком серій: 25)
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Gwean&Maslinka, FanVoxUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Рідні міста нерідко залишають, щоб податися на пошуки кращої частки, мати гарну роботу і може навіть зустріти другу половинку. Сімпей також піддався внутрішньому пориву змінити обстановку та знайти щастя за межами рідного дому. Якийсь час він отримував з дому новин, і можливо, Сімпей довго б не повертався назад, якби не серйозні обставини. Ті були сильнішими за його бажання і плани на майбутнє. Сімпей дізнається про те, що померла його зведена сестра Юсіо. Йому відома дата похорону і хлопець поспішає прибути вчасно, щоб попрощатися з покійною. Сімпей важко переносить втрату сестри. Він не може змиритися з тим, що молода і красива особа втратила життя. У голові хлопця виникають найнеймовірніші думки, але вони доповняться ще більш тяжкими роздумами, а все тому, що він дізнається правду, пов'язану зі смертю Юсіо. Всі вважали, що дівчина загинула через нещасний випадок, але насправді сталося вбивство. Сімпей приходить у шаленство від того, що стало відомо. Він хоче розібратися в найменших деталях того, що сталося і, звичайно ж, дізнатися, хто позбавив Юсіо життя. Він налаштований рішуче, але на нього чекає маса перешкод на шляху до мети. ©Kino4ua Літня пора / Відгомін літньої пори (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.2
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?