Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Я сховав тебе у своєму серці

Рік:
Ор. назва:
Seni Kalbime Sakladim
Країна:
Туреччина
Режисер:
Сенол Сонмез
Тривалість:
02:00:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Що ж на всіх чекає в новій історії? Можливо, це ще одна, сучасна версія Попелюшки? А може, автори пішли ще зовсім не второваною доріжкою і здивують нас абсолютно новою історією?! Запитань багато, гадати не варто. У всякому разі, можна бути впевненими в одному - красива історія кохання, де головним героям доведеться боротися не лише за свою любов і щастя, а й протистояти непередбаченим обставинам і долати перешкоди, що виникли, протягом усієї історії. Перше знайомство відразу ж відродило в серцях дівчини та юнака взаємне тяжіння. Але любов треба завойовувати і якщо потрібно боротися за неї. Тому що завжди в таких моментах виникає хтось третій, хто будуватиме підступи та інтриги, створюватиме умови для того, щоб посіяти недовіру між закоханими і нарешті розлучити їх. ©Kino4ua Я сховав тебе у своєму серці 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?