Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Відьми Майфейр / Мейфейрські відьми (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Anne Rice’s Mayfair Witches
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Хайфа Аль-Мансор, Майкл Аппендаль, Аксель Керолін
Тривалість:
1x ~ 01:02:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BaibaKoTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Головною героїнею серіалу «Мейфейрські відьми» виявляється Роуен Філдінг, яка працює лікарем. Вона вважається однією з найобдарованіших жінок-нейрохірургів свого часу. Показуючи разючі успіхи на роботі, однак, Роуен навіть не підозрює, що її доля куди складніша і заплутаніша, ніж здається на перший погляд.

Історія серіалу "Мейфейрські відьми" починає свій розвиток у той момент, коли Роуен вирішує зняти новий будинок для житла. Приїхавши на місце, вона заселяється та поступово обживається. Але незабаром починають відбуватися дивні та незрозумілі події.

Провівши серію власних розслідувань і використовуючи своє унікальне вміння знаходити те, що приховано від очей сторонніх, Роуен з'ясовує, що насправді є 13-ю відьмою, що походить з сім'ї чаклунів, які займаються відомством багато поколінь поспіль. Вона має продовжити сімейні традиції. І хоч спочатку Роуен скептично ставиться до цієї ідеї, вона все ж таки приймає своє справжнє призначення. ©Kino4ua Відьми Майфейр / Мейфейрські відьми (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?