Kino4ua.com
HD 720p
CCR

Токійська історія / Токійська повість

Рік:
Ор. назва:
Tôkyô monogatari
Країна:
Японія
Режисер:
Ясудзіро Одзу
Тривалість:
02:17:10
Переклад:
Українська мова Субтитри UKR/ENG / CC
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Старе подружжя Сюкісі (Тісю Рю) і Томі (Тіеко Хігасіяма) вирушає з південного Ономіті в далекий Токіо, в гості до своїх дітей. Ті виявляють показну радість, але надто зайняті роботою та повсякденними справами, щоб приділити їм увагу. Нарешті людей похилого віку сприймають в морський курорт Атамі, що знаходиться поблизу. Найбільш тепло і привітно до літнього подружжя ставляться не троє їхніх дітей і навіть не онуки, а Норіко (Сецуко Хара), вдова загиблого на війні сина.

У фільмі розчарування, гіркота та втрати показані як неминучі супутники старіння, проте останні кадри залишають просвітлене почуття: хоча старий Сюкісі сидить у спорожнілому будинку зовсім один, вулицею їде автобус, з річки гуде пароплав — життя йде своєю чергою. ©Kino4ua Токійська історія / Токійська повість 1953 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?