Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Цілуй мене на смерть

Рік:
Ор. назва:
Kiss Me Deadly
Країна:
США
Режисер:
Роберт Олдріч
Тривалість:
01:46:13
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | SATKUR
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Приватний детектив Майк Хаммер (Ральф Мікер) якось увечері підбирає за містом босу дівчину на ім'я Крістіна (Клоріс Лічман). З'ясовується, що вона втекла з психіатричної лікарні та ховається від поліції та злочинців. Однак останні провокують на дорозі аварію, парочку хапають і скидають у машині з скелі, інсценуючи нещасний випадок.

Майк дивом залишається живим. Вийшовши з лікарні, він не може забути цієї справи і не докопатися до істини. Вірш вікторіанської поетеси Россетті несподівано виводить його на коробку з радіоактивними матеріалами. Полювання за ними могло б продовжуватися ще довго, якби жіноча цікавість і жага наживи не спровокували ядерний вибух. ©Kino4ua Цілуй мене на смерть 1955 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?