Kino4ua.com
R

Серце ангела

Рік:
Ор. назва:
Angel Heart
Країна:
США, Великобританія, Канада
Режисер:
Алан Паркер
Тривалість:
01:53:47
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Головний герой цієї історії приватний детектив, що отримав дивну роботу в один звичайний день. Музичний продюсер просить його виявити геніального творця, що пару років тому пропав з психіатричної лікарні. Так як чоловік повинен багато грошей, потрібно дістати його хоч з-під землі. Розслідування починається з щедрого грошового авансу, і спроби зам'яти питання з податками.

Взявши слід, детектив розуміє, що історія не дуже то весела, як може здатися на перший погляд. Повернувшись після війни, слуга звуку вирішив реалізувати таємний потенціал, намагаючись продемонструвати світу свої потаємні можливості. Такий підхід мав назавжди розвіяти мінімальні сумніви, і показати, яким саме чином після лікарні чоловік вибрався на свободу. Тільки ось, як тільки з'являються на горизонті перші свідки, вони тут же пропадають з поля зору. Як виявилося пізніше, злочинці змогли дістатися до них, і тепер потрібно тримати вухо гостро. Будь-яке питання може вбити випадкову людину, а по сліду детектива вже йдуть впливові люди. Здавалося б, проста справа - але навіть у таких проектів бувають подвійні ідеали. Щоб вижити, потрібно розплутати стійкий клубок постійної брехні. ©Kino4ua Серце ангела 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?