Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Сніговик

Рік:
Ор. назва:
The Snowman
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Даян Джексон, Джимі Т. Муракамі
Актори:
Тривалість:
00:25:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Напередодні чарівного свята - Різдва, маленький хлопчик вирішує зліпити сніговика, щоб той став йому справжнім другом. На жаль, у нього зовсім немає товаришів, з якими він зміг би пограти в сніжки або скотитися з гори вниз на санчатах, тому дитина сподівається, що його ідея спрацює і незабаром він матиме чудового приятеля в особі сніговика в солом'яному капелюшку.

Юний герой з нетерпінням чекає, коли його новоспечений друг оживе, і вони разом вирушать назустріч пригодам. Однак снігова скульптура стоїть нерухомо на вулиці, не подаючи жодних ознак життя.

Вночі хлопчик не може заснути, і підходить до вікна, щоб ще раз побачити приятеля, що не відбувся. Несподівано сніговичок повертається до дитини і радісно махає йому рукою. Побачивши це диво, він негайно вирушає у двір, щоб особисто привітати чарівного персонажа та запросити його до будинку.

Звичайно ж, сніговий герой не може довго перебувати в теплій хаті маленького господаря, і вони разом вирушають на вулицю, щоб весело та завзято пограти. Білий персонаж пропонує дитині вирушити на старому мотоциклі до дивовижної подорожі в гості до самого Санта Клауса. ©Kino4ua Сніговик 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?