Kino4ua.com
PG

Різдвяна зірка

Рік:
Ор. назва:
The Star
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тімоті Рекарт
Тривалість:
01:26:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Мультфільм «Різдвяна зірка» знайомить нас з Бо, відважним і хоробрим осликом, який регулярно працює на невеликій млині. Він не скаржиться на своє життя, але мріє про щось більш цікаве. Головний герой втомився від постійної одноманітності і сподівається на те, що рано чи пізно ситуація зміниться. І незабаром ослик отримує можливість пуститися назустріч пригодам.

Бо спостерігає в небі яскраву і неймовірно красиву зірку. Вона вказує на щось, тому ослик приймає рішення піти з млина, щоб попрямувати по її сліду. Бо і не уявляє, яка подорож на нього чекає і чим вона закінчиться. Він лише знає, що це буде щось грандіозне. Незабаром йому належить зустріти овечку, яка стане його близьким другом. Потім до них приєднається голуб, що розповідає байки і відпускає смішні жарти. А після цього на їх шляху зустрінуться верблюди. Вони, як і інші, приєднаються до Бо. Цієї різношерстої компанії любителів пригод належить стати учасниками події, яка повністю змінить світ. ©Kino4ua Різдвяна зірка 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?