Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Весілля мого найкращого друга

Рік:
Ор. назва:
My Best Friend's Wedding / Wo zui hao peng you de hun li
Країна:
Китай
Режисер:
Ченб Фейхун
Тривалість:
01:31:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Гу Цзя та Лін Ран — друзі, які з дитинства росли разом. Ось тільки вона завжди сприймала його не лише як друга, а й як запасного бойфренда. Подорослішавши, дівчина стала редактором модного журналу і тепер має намір поїхати до Мілана з діловим візитом. Однак, незадовго до від'їзду, вона дізнається новину про те, що Лін Ран збирається зв'язати себе шлюбом, і весілля відбудеться вже через тиждень. Гу Цзя кидає всі свої справи і вирушає до Лондона, щоб урятувати свого друга, якого вона таємно закохана, від одруження. ©Kino4ua Весілля мого найкращого друга 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?