Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Нічний суд (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Night Court
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ентоні Річ, Памела Фрайман
Тривалість:
1 серія 00:22:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія розвивається навколо співробітників муніципального суду Манхеттена. Яскрава, рішуча та пристрасна Еббі Стоун – нова суддя манхеттенського суду, яка працює виключно у нічні зміни. Будучи досвідченим співробітником судової системи, Еббі починає працювати з наведення порядку в команді, чиї працівники звикли працювати спокійно та ліниво. У міру того, як головній героїні вдається створити правильну робочу атмосферу, вона займається своїми безпосередніми обов'язками, прагнучи досягти ефективного розгляду справ, а також знайти людяність у підсудних, які постануть перед нею. ©Kino4ua Нічний суд (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.9
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?