Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Велетенські брати-роботи (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Super Giant Robot Brothers
Країна:
США
Режисер:
Марк Ендрюс
Тривалість:
1 серія: ~ 25 хв. (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Боротьба добра і зла розгортається як Землі. У мультсеріалі "Супергіганти брати-роботи" вона переноситься і в космос. І ця боротьба стає настільки масштабною, що до неї підключаються жителі різних галактик.

У центрі історії мультсеріалу «Супергіганти брати-роботи» опиняються двоє родичів, які мають певну перевагу перед біологічними організмами. Вся справа в тому, що вони справжні живі машини. А якщо так, то не можна втрачати жодної хвилини.

Події починають розгортатися в той момент, коли брати опиняються у самому центрі серії масштабних битв. Саме вони стають головною рушійною силою опору. Виходячи на завдання, вони знають, що їм доведеться боротися з гігантськими монстрами, які називають Кайдзю. Ці чудовиська надзвичайно небезпечні та смертоносні. Але брати легко розправляються з ними, не забуваючи конкурувати один з одним. ©Kino4ua Велетенські брати-роботи (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?