Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Камера 211

Рік:
Ор. назва:
Celda 211
Країна:
США
Режисер:
Даніель Монзон
Тривалість:
Іспанія, Франція
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Російською - Оригінал
Хуан Олівер наймається охоронцем у в'язницю. Тремтливо ставлячись до своєї роботи, він за день до вступу на посаду приходить туди, щоб заздалегідь дізнатися про всі подробиці служби. Майбутні колеги проводять маленьку екскурсію та показують блок для особливо небезпечних злочинців. У ньому проводяться будівельні роботи і на голову Хуана Олівера обрушується частина стелі. Він втрачає свідомість. Колеги, щоб спробувати привести його до тями, поміщають Хуана в незайняту камеру № 211.

У цей момент спалахує заколот у корпусі, де утримують найнебезпечніших злочинців. Охоронці підло збігають, залишивши колегу, що не відбувся, на волю бунтівників. Хуан приходить до тями і, щоб врятуватися, прикидається в'язням. Йому вдається переконати інших ув'язнених, що він — один із них, і що він щойно потрапив до в'язниці. ©Kino4ua Камера 211 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?