Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Дикі звірята (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Wild Babies
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Гелена Бонем Картер
Тривалість:
1 серія: 30:00 (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Це документальний серіал про дику природу та її мешканців, а точніше, про їх дитинчат. Глядачі отримають можливість спостерігати за життям та пригодами маленьких левів, слоників, пінгвінят, панголінів та інших малюків. Звірятка тільки роблять перші кроки, пізнають величезний незвіданий світ, стикаються з радощами та труднощами виживання в умовах дикої природи. Дорослі особини допомагають нащадкам. Подібно до людей, вони вчать своїх чотирилапих спадкоємців усьому, що вже знають самі. ©Kino4ua Дикі звірята (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?